Gitta Mallasz – dialoguri inspiratoare cu ingerii despre ETERNUL FEMININ

Dialoguri cu IngeriiGitta Mallasz (21 Iunie 1907 – 25 Mai 1992) a fost o artista de origine maghiara cunoscuta in special pentru transcrierea unor dialoguri ce le-a purtat cu ingerii in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Lucrarea, care se numeste Talking with Angels, se bucura de un real succes in toata lumea, continand instructiuni spirituale extraordinare despre Dumnezeu, Univers, Omenire.

Gitta impreuna cu sotul ei si doua prietene (Lili Strausz si Hanna Dallos) au condus un atelier de arta grafica in Ungaria, facand o adevarata echipa mai ales datorita cautarilor interioare a sensului vietii si a spiritualitatii pe care le avea grupul. Cand Al Doilea Razboi Mondial a inceput si atmosfera a devenit opresiva si alarmanta, atelierul si-a redus semnificativ activitatea. In aceasta perioada, Gitta a fost inspirata de ingeri sa transcrie toate instructiunile pe care acestia i le transmiteau.

Gitta Mallasz a refuzat categoric sa devina un mentor in ciuda presiunii publice dar invitatia la conferinta din iunie 1983 organizata de  Institutul C.G. Jung din Zurich a insemnat un punct de cotitura. Din acel moment, Gitta Mallasz si-a dedicat intreaga viata comentarii lucrarii Talking with angels pentru a nu lasa loc interpretarilor false asupra cartii.

Mai jos voi transcrie un citat semnificativ din cartea lui Gitta Mallasz, Dialoguri cu ingerii, despre menirea femeii in univers.

eternul feminin

Daca doriti sa ascultati transcrierea dialogurilor intrati aici.

Mai jos gasiti un interviu cu Gitta Mallasz in limba franceza.

Gitta Mallasz from Cédric Fargues on Vimeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *